Мода

9 начина да сте секси в новогодишната нощ

Изберете обувки на ток 

29.12.2023г. / 10 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Освен с почивните дни, свързваме празниците и със срещи с приятели и роднини, с хубаво настроение и безброй усмивки. Но защо това да не бъде и време, в което да дадем и на себе си нужното внимание и да се погрижим за външния си вид? В следващите редове ще ви предложим няколко трика, с помощта на които ще блеснете в новогодишната нощ и ще бъдете по-секси от всякога. А ето ги и тях:

Изберете перфектната рокля за парти 

В навечерието на новата година си създайте настроение и бъдете готови за нови приключения и забавления. Ако искате да бъдете неотразими, заложете на ефектна визия с рокля. Ако фигурата ви позволява, можете да изберете къса рокля с пайети, а цветовата гама е неограничена – червено, златно, розово – изборът е ваш. Ако това не е вашият стил, помислете за дълга рокля или пък блузон в по-тъмен нюанс, но задължително с пайети. Съчетайте с фин чорапогащник, за да се чувствате по-комфортно. 

Свързани статии

Покажете стил 

Ако не си падате по ярките цветове и лъскавите елементи, заложете на „тихия шик“ – изберете панталон с висока талия (от плат или кожа) и го съчетайте със сако и елегантна риза. Не е нужно да си правите специална прическа, просто изправете косата си или пък си я навийте на небрежни вълни. 

Обагрете устните си в червено 

Когато говорим за секси устни, може би няма някой, който да не се сети за червено червило. То се е превърнало в синоним на сексапил и това не е никак случайно. Перфектният нюанс ще привлече погледите върху лицето ви и най-вече – към устните ви. Често пъти само червилото може да е напълно достатъчно, за да създадете парти визия. Не е нужно да подчертавате излишно очите. Един слой спирала е напълно достатъчен. 

Изберете палто от изкуствен косъм 

Отдавна големите модни гиганти бягат от използването на естествените кожи, но пък за сметка на това предлагат страхотни модели от изкуствен косъм. Такова палто ще издигне визията ви на друго ниво и ще добави щипка блясък към тоалета ви – със сигурност няма да останете незабелязани. 

Погрижете се за кожата си 

За да изглеждате перфектно, започнете от кожата. Ако вече сте избрали тоалет, вземете си дълъг душ и се погрижете за кожата на тялото си – ексфолирайте с подходящ продукт, а след това нанесете хидратиращо мляко за тяло. Направете си маска за лице и бъдете неотразима!

Не пропускайте маникюра 

Перфектният маникюр е неизменна част от вашата визия. Заложете на брокат в златно или сребро или пък на маникюр с метален ефект. Ако сте почитателка на червеното – можете да си направите френски маникюр в червено и черно. 

Изберете бляскав панталон

Ако искате да се отличавате от тълпата и да бъдете по-различни, можете да изберете парти панталон за вашата новогодишна визия, който е изработен от пайети или пък от материя с металически отблясъци. Можете да го съчетаете със сако, кожено яке и тениска или пък любимият ви елегантен суитшърт. 

Свързани статии

Секси обувки 

Забравете за миг за комфортните ниски ежедневни обувки и изберете модел, който има нужната височина. Това ще добави към ръста ви още няколко сантиметра и ще удължи визуално краката ви. Ако искате да издължите фигурата си, съчетайте с панталон с висока талия, който е с широки крачоли. 

Подчертайте талията 

За да направите фигурата си по-женствена и секси, дефинирайте талията. Можете да направите това като изберете рокля с набор в тази част на тялото или пък сложите колан. Това се отнася и за връхните дрехи. 

Коментирай