Мода

Giambattista Valli представи колекцията си Haute Couture за пролет/лято 2024

Цветя и панделки във визията

24.01.2024г. / 09 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Неговите колекции винаги правят впечатление със своята пищност от красота и детайли, подчертаващи женствеността. Седмицата на Висшата мода в Париж няма как да премине без колекцията на Giambattista Valli. 

За пролет/лято 2024 Haute Couture колекцията му е съставена от много тюл и обем. Роклите са украсени от флорални мотиви, 3D панделки и големи рози. Специално розите като цветя имат силно присъствие в тоалетите на дизайнера, но и в косите на моделите. Това ни подсеща, че за пролет/лято 2024 година трябва да добавим към колекцията си аксесоари за коса и обемни цветя, а ако намерим например диадеми с рози – прекрасно. Но тук също като в колекцията на CHANEL правят впечатление и панделките в косите и роклите. 

Giambattista Valli винаги успява да създаде един приказен свят чрез модата, която ни вдъхновява. Бляскави материи с красиви камъчета, пайети, рокли с шлейфове, различни по вид флорални мотиви в една визия. Разкош, който няма да пропуснем да добавим в своята визия под една или друга форма. 

Повече за колекцията вижте в галерията ни.

Свързани статии

Коментирай
Свободно време