Меню

Пирог с лук и яйца

22 юли 2016 | 15:11 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
4 яйца
7 супени лъжици брашно
1/3 чаена лъжичка сода за хляб
200 грама кисело мляко
1 супена лъжица майонеза
За плънката:
6 сварени яйца
2-3 връзки пресен лук 
сол по желание и на вкус
60 мин.

  • Порции: 5

Продукти
Приготвяне

В купа смесете яйцата, заедно с майонезата и киселото мляко. Разбъркайте добре и след това добавете брашното, в което предварително сте сложили содата за хляб. В отделна купа сложете нарязания лук, заедно с нарязаните сварени яйца.

В намаслена тавичка за печене изсипете половината от тестото, след това сложете плънката и накрая останалата част от сместа. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай