Семейство

Когато не знаеш какво да подариш за Коледа

02.12.2011г. / 21 13ч.
Надежда Маринова
Когато не знаеш какво да подариш за Коледа

Сигурно вече мислите за коледните подаръци, с които да зарадвате близки и познати. Но мнозина от нас често изпадат в затруднение от недостиг на идеи. Струва ни се, че приятелката ни си има всичко, а на свекървата изобщо не можем да угодим. Как може да излезем от това затруднено положение?

\n

Пригответе красива картонена кутия. Може сами да я украсите с декупаж или с колаж от стари коледни картички и опаковки. Напълнете я с шоколадови бонбони или домашни коледни сладки. На дъното сложете банкнота от 20 лв. или повече – колкото сте решили. Прикрепете към кутията картичка с подходящ надпис, който да насочва към изненадата:

\n

Скъпи ...,
Пожелавам ти много вдъхновение и ентусиазъм в делата през Новата 2012 година!
Обичам те чак до дъното на кутията!

\n

По този начин може да поднесете комплименти и на цялото семейство. В такъв случай навярно сумата ще бъде повече, а текстът малко по-различен:

\n

Мили приятели,
Нека Новата Година ви донесе много щастливи съвместни преживявания!
Обичаме ви чак до дъното на кутията!

\n

Даването на пари на ръка или в плик изглежда много грубо в сравнение с този изискан начин. Ако сте поетична натура, може да изберете към картичката цитат от любимо произведение – стихотворение или роман.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Надежда ( преди 11 години )
Преди време приложих този трик с шоколад.Когато след време детето,на което го бяхме подарили си хапнало шоколада и открило банкнотата,се обади много зарадвано да ни благодари.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар