Семейство

Какво очаква жената от първия ден след сватбата

Жената се омъжва с голяма кошница, а какво получава?

02.11.2012г. / 11 52ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не е чудно, че жената влиза в семейния живот като кълбо от нерви, нарамила голямата кошница с очаквания. Причината е, че биологически тя е по-чувствителна от мъжа, а сватбата е огромна промяна в живота. Тънки и невидими нишки дърпат душата й в сложна симфония и й трябва мъж, който да я разбира.

Периодът на ухажването отдавна е минал, мъжът е покорил сърцето, чувствата и мислите й. Сложили сте подписите си в брачното свидетелство, а на другия ден вече нищо не е същото. Ето какво очаква жената от семейния живот и какво намира.

Свързани статии

Комуникация

Жените имат по-голяма нужда от комуникация, те са по-общителния пол. Семейните отношения за нея са общуване, говорене, споделяне, разискване, обсъждане. Не всеки мъж изтрайва на тази програма дълго време, но си струва да го поставите като правило и традиция в семейството ви.

Състрадание

Сега вече има мъж до себе си 24 часа, който трябва да настрои вълните си на нейната честота и когато й е мъчно и тъжно, той да се притече на помощ и да й посвети вниманието си. Ако той се прави на разсеян, седнете до него и го прегърнете – така ще му подскажете, че ласката му ви успокоява.

Романтика

Малките нежни жестове на обич са като допинг за всяко дамско сърце. Подскажете му и наложете някои романтични трикове, на които да се радвате ако не всеки ден, поне всяка седмица. Не е без значение, че някои от тях са дори без пари.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
dnes nikoi ne vijda tezi detaili i zatova .....ne mi se govori
отговор Сигнализирай за неуместен коментар