Семейство

Какво очаква жената от първия ден след сватбата

Жената се омъжва с голяма кошница, а какво получава?

02.11.2012г. / 11 52ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Грижовност

Жената иска да се чувства обгрижвана и в безопасност. Здраво мъжко рамо, силна ръка и устойчиви емоции, които да я заземяват – не е чак толкова много, нито трудно постижимо. Харесва й чувството на привързаност и грижа, които мъжът показва към нея. Приятелска прегръдка и мъдър съвет – научете го, че цените близостта му и готовността му за помощ и ще му стане навик да ви ги предлага.

Признание

Моля, благодаря, извинявай – три прости думички, чудесни и много лесни за произнасяне. Жената има нужда от признание – защото работи поне на 2 фронта – в службата и в къщните задачи, а когато се появят децата, бойните полета стават 3! Знаем, че женската работа у дома винаги остава незабелязана – банята и тоалетната от само себе си се чистят, пазарските торби сами пътуват от супермаркета до кухнята, а яденето с едно плясване на ръцете се озовава във фурната. Изисквайте коментари, похвали и пожелания за всичко, което вършите.

Ако има всичко това, в къщата ще цари мир, любов и щастие. Въпреки стреса, грипа и задръстванията на транспорта в големия град. Оказва се удовлетворяващият семеен живот не е толкова далечен и непостижим мираж, както се струва на някои.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
dnes nikoi ne vijda tezi detaili i zatova .....ne mi se govori
отговор Сигнализирай за неуместен коментар