Семейство

„Чудесата са лесни“ – благотворителна кауза и блог за родители

Kids програмата стартира с благотворителна кауза

03.10.2013г. / 14 20ч.
Аз жената
„Чудесата са лесни“ – благотворителна кауза и блог за родители

Този месец Програмата медия груп порасна освен с още една година, и с още един член на своето семейство! Kids програмата е нова секция в сайта programata.bg, посветена на децата и техните родители. Макар да носи името „детски“, блогът е насочен към родителите, на които дава пълна и ежедневно обновявана информация и полезни идеи как да разнообразят времето на своите малчугани.

Освен добре познатите от съдържанието на Програмата теми (кино, театър, изложби и музика), KIDS Програмата публикува всекидневно разнообразно инфо за интересни занимателни и образователни събития и програми, нови книги, класически и дигитални игри, насочени към децата. Вижте повече на kids.programata.bg.

Свързани статии

Програмата реши да обвърже дългосрочно своя нов детски блог с благотворителната дейност на сдружение „Прегърни ме“ и да помага в грижата за онези прекрасни малки хора, които са надарени с особен талант, но са лишени от родителска грижа.

Сдружение „Прегърни ме“ събират даровити деца от различни домове, които имат нужда от малко помощ, за да повярват в себе си и търсят за тях пространство и вдъхновение. Под мотото „„Чудесата са лесни““ от началото на октомври Kids Програмата и сдружение „Прегърни ме“ стартират първата си съвместна благотворителна кампания, която ще набира средства за тяхна собствена работилница – с SMS на номер 17 777 с текст DMS atelie.

Първият посланик на кампанията „Чудесата са лесни“ е Гери Турийска – млад писател, автор на някои от най-добрите текстове на песни, вокал на група „Rubikub“, идеолог на „Пощенска кутия за приказки“. Какви събития ще популяризират кампанията и кои са другите й „магьосници“ ще разберете съвсем скоро.

Подробности за кампанията можете да намерите в специалната секция в блога kids.programata.bg.

Коментирай