Семейство

Седмичен любовен хороскоп за 1-5 януари 2014 година

Какво ви очаква в любовта?

01.01.2014г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Везни

В семейството има някакъв хаос. Склонни сте да направите промени в личния живот, за да се чувствате по-щастливи. Имате нужда не само от романтични моменти, силни думи изречени от любимия човек, но и от действия, с които той да докаже любовта си. За тези, които не са обвързани, не е изключено да влизат от една случайна връзка в друга.

Скорпион

Споделете вашите мисли и чувства с половинката си. В интимен план е възможно да се появят някои леки недоразумения. Ако сте необвързани, срещането на нова любов може да се окаже по-трудно от обикновено. Но в случай, че някой се опитва да привлече вниманието ви, не го пренебрегвайте.

Стрелец

Сега е моментът да защитите вашите интереси в любовта. Обмислете решенията си, защото прибързаните решения може да не се окажат правилни. От друга страна внимавайте с егото. Твърде голямото самочувствие може да ви изиграе лоша шега и да страдате в дългосрочен план.

Козирог

През първите дни на януари ще привлечете вниманието на нови обожатели и с някои от тях отношенията ви може да се превърнат в нещо романтично. Във връзката с любимия човек може би ще е добре да закрепите пукнатините. Бъдете открити и честни към партньора си.

Водолей

Ще направите преоценка на вашите нужди и желания. Ако през изминалия месец е имало някакви усложнения сега е подходящ период да ги изгладите. Не е изключено да се появи трети човек, който по някакъв начин да застраши връзката ви. Не бъдете твърде крайни в действията си, а проучете старателно ситуацията.

Риби

Търсите силни усещания, приключения с половинката си или обекта на вашето желание. Усещате прилив на енергия в любовта. Ако сте необвързани много е възможно да се появи някой, който да привлече вниманието ви, както и вие неговото.

Коментирай