Семейство

Как се променят срещите след 35?

Разликите в отношението на хората към връзките преди и след определена възраст

11.03.2014г. / 14 16ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow

Снимка: Outnow

Лудуването е присъщо за двадесетгодишните. Това е времето, в което човек не мисли задълбочено за бъдещето, времето, в което избира партньор измежду много и най-вече времето, в което на много малко хора им пука особено колко дълготрайна и здрава ще бъде връзката им.

Но след една определена възраст, най-вече на жените, започва по-сериозно да им „пука“ за това какво ще се случи с живота им от тук нататък. Дали ще намерят подходящия партньор, дали ще отгледат децата си.

Хората стават по-внимателни след 35, изборът на партньор става някак по-спокойно, държанието е все по-освободено и ролите, които сме играли в младите си години, сега ни се струват излишни. Какво се променя в излизането по срещи след 35? Разберете от следващите редове!

Забравете приказките

Ако досега сте мечтаели да срещнете принца от приказките – забравете тези митове. Времето, в което привлекателността на момчетата е била приоритет е изтекло. След 35 онова, което изниква в съзнанието ви, когато се срещате с някого, е: „Колко щастлива и спокойна се чувствам с него“. Тези мисли издават дали човекът е правилният за вас.

Приятелство

Протяжните свалки, романтиката, секс маратоните – всичко това вече е минало. В тази възраст жените търсят някого, с когото да бъдат не само любовници, но и добри приятели. Съвместният живот и създаването на семейство започва да изпълва мислите ви все повече и повече.

Време за себе си

В крайна сметка няма нищо лошо от това да си необвързан след 30. Погледнато от положителната страна – така ще имате повече време за себе си, да се опознаете, да разберете какво точно искате от една връзка и с какво не бихте се примирили.

За какво си струва

Вероятно всеки иска човек до себе си, който е финансово стабилен. Тук не става дума за златотърсачество и меркантилност – напротив! Надали някой ще ви каже, че търси прахосник, който да не мисли за утрешния ден! Традиционните очаквания са да може да отгледате децата си заедно и да изградите здрав и спокоен дом.

Свързани статии

Добри предчувствия

С възрастта шестото ви чувство започва да работи все по-безотказно! Някак си започвате да добивате представа от рано за човека пред себе си, научили сте сетивата си да разпознават подходящия и да насочват енергията си към него. Разбира се, грешки стават, но бурните ви младини са ви подлагали на доста повече изпитания, нали?

Проверка на товара

След определена възраст неминуемо хората носят със себе си известен емоционален багаж, било от трудни връзки, било от нараняване или неуспехи. Най-доброто, което можете да направите, е да проверите добре този емоционален багаж на човека, с когото се наемате да се срещате. Помислете дали този багаж е във вашите допустими граници и бихте ли го понесли. Ако не – не губете ценното си време.

Умения за слушане

Вече се вслушвате внимателно в сигналите, които партньорът ви изпраща. Ако той няма намерение да се задомява и да има деца скоро, а това е вашето желание на този етап – успявате да доловите тези вълни. След 35 различието в ценностите и посоката на развитие са важен фактор и взимането им под внимание е важно.

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
По-скоро след 40-45 идват тези промени според мен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
yann ( преди 10 години )
Когато спреш да лудуваш, значи си остарял.Казано по-меко - "помъдрял"....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
Абе има нещо вярно, ама 35 е твърде рано.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 4 rate down comment
!!!! ( преди 10 години )
palni gluposti sa , kato ima liubov niama vazrast za tova kak da e hubavo na dvamata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 3 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Глупости - и на 50 може да лудуваш, че и на повече, до човека е...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар