Семейство

Любовен хороскоп за 19 - 25 май 2014

Слънцето влиза в сектора на Близнаци, което ще бъде положително за този зодиакален знак

19.05.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Дева

Чувствате се уверени в любовта. Вашите природни таланти ще дадат тласък на въображението ви и вие ще демонстрирате любовта си по един интересен начин. За необвързаните Деви е добре тази седмица да посетят някое парти или семинар.

На някакво специално събитие ще ви се отвори възможността да се запознаете с някой интересен човек.

Везни

Планетата Марс се движи ретроградна във вашия знак още от 1 март. Имали сте редица проблеми от личен характер, което е повлияло и на любовния ви живот. За щастие този период ще започне да отминава и съдбата ще ви даде нов шанс не само в любовта, но и в други области на живота.

Скорпион

Някои от обвързаните Скорпиони имат тайна от своя партньор, която ще съобщят тази седмица. Не е задължително тази тайна да е свързана с нещо лошо. При някои двойки нещата напоследък не вървяха хармонично.

Ще дойде момент за равносметка. Или ще дадете втори шанс на любовта и ще осъзнаете, че усилията не си струват.

Стрелец

За тези от вас, които скоро са започнали нова любов е добре да не бързат с истинските признания. Нетърпеливи сте, но не забравяйте, че любовта трябва да се разгръща бавно, с времето, иначе рискувате да изплашите партньора си. Оставете любовта да цъфти естествено.

Свързани статии

Козирог

Макар че през тази седмица ще бъдете фокусирани повече върху кариерата си, все пак ще ви остане време да мислите и за романтика. Има потенциал това, което се случва между вас и половинката ви да прерасне в нещо голямо.

Както за обвързаните, така и за самотните Козирози е важно да не спират да се забавляват. През почивните дни задължително си организирайте вечерно парти.

Водолей

След вторник акцента ще падне върху вашите романтика и удоволствие. Тази седмица Слънцето навлиза в любовния сектор. Това ще даде тласък на желанието ви за любов и страстен секс. Искрата на любовта ще пламне отново, особено ако си търсите нова половинка.

Риби

Вашата мотивация върви нагоре и успоредно с нея и финансовите ви постъпления. Обвързаните Риби остават все така силно свързани с половинката си.

Почивните дни са подходящи за романтика и откриването на нови хоризонти в любовта. Ако сте самотни, може да се запознаете с някого, който е пълна противоположност на вас.

Снимки: freeimages

Коментирай