Семейство

Какво трябва да направите със сестра си преди да навършите 30?

Направете връзката си по-силна от всякога!

10.01.2016г. / 10 45ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Който има сестра, знае какво означава истинско приятелство. Връзката между две сестри е истинска благословия, защото няма друг човек, на когото да можете да се доверите и от когото да очаквате безусловна подкрепа, освен вашата сестра.

Хората, които имат сестри знаят колко вярно е това! Ако все още има нещо, което не сте направили заедно със сестра си – направете го преди да навършите 30 и животът да ви грабне съвсем във вихъра си! Така и връзката ви ще стане още по-силна.

Какво трябва да направите със сестра си, преди да навършите 30?

Отидете на мечтано пътуване заедно

Мечтата на много хора е да обиколят света. И какво по-хубаво има от това да видиш красотата и уникалността на нашата планета с всичките й особености и чудатости. Пътуването сплотява, сближава, разнообразява, прави връзката още по-силна от всякога, а и оставя прекрасни спомени, за които да говорите години наред!

Направете си татуировки заедно

За щурите сестри, а и за тези, които не са такива, но искат да направят нещо лудо и необмислено – татуировките са идеалният вариант. Можете да си татуирате нещо специално, което значи много и за двете. Това ще ви свърже духовно, докато сте живи.

Ближете раните си взаимно, след като ви зареже някое гадже

Кой, ако не най-близкият ви човек – сестра ви, ще ви помогне в най-трудните моменти, какъвто е раздялата. Сестрите винаги знаят как да оправят нещата. Заведете сестра си навън, пийнете по нещо, забавлявайте се, говорете, плачете, смейте се или пък направете нещо заедно – все едно какво, важното е да се утешите взаимно, защото искрена подкрепа не се среща често, а една сестра може да я даде.

Лъжете родителите си една за друга

Част от подкрепата е да се обедините заедно в името на това родителите ви да не разберат онова, което не бива да се разбира. Много е забавно, когато трябва да си съчинявате разни измислици, за да спасите положението. Коя сестра не би го направила за другата си половина?

Направете си екскурзия с общите ви приятели

Като всички сестри, които едновременно са и най-добри приятелки, вероятно имате общи познати. Ако сте се превърнали в едно голямо и сплотено семейство, което има общи интереси, обича да прави едни и същи неща и си пада по дългите и приключенски пътувания – направете го заедно!

Отидете на концерт или фестивал заедно

Добрите сестри, които прекарват повече време заедно, харесват и сходна музика. Спомнете си колко развълнувани сте били, когато по телевизията са давали любимия ви изпълнител или група когато сте били деца! Няма по-вълнуващо преживяване от споделянето на този миг – най-накрая да видиш на живо любимците си от детинство или от училищните години и то със сестра си!

Споделете си взаимно по една голяма тайна

Приятелството е доверие. Тайните са тайни, защото трябва да бъдат пазени. А кой би ги пазил вместо вас, ако не сестра ви. Споделянето на голяма тайна е израз на пълно доверие и подкрепа. Сестра ви би го оценила!

Снимки: iStock

Коментирай