Семейство

Az-deteto.bg ви кани на „Детска Игриада“

Тазгодишното издание отваря дискусия за нуждата от повече спортни зали и клубове, в които малки и големи да тренират заедно

12.05.2016г. / 12 04ч.
Аз жената
Az-deteto.bg ви кани на „Детска Игриада“

Най-големият детски онлайн портал Az-deteto.bg за втора поредна година организира спортен празник за малки и големи „Детска Игриада“. Той ще се проведе в парка „Заимов“ в София на 4 юни.

Каузата на организаторите тази година е не само да насърчат родителите и децата да спортуват и да се забавляват заедно в рамките на събитието, но и да отворят дискусия за добрия пример, който родителят може да даде на детето си.

Нуждата от създаване на повече такива възможности в спортни зали, клубове и площадки, където малки и големи да тренират заедно, расте постоянно. Така децата ще виждат правилното отношение към спорта от техните родители през цялата година.

Az-deteto.bg е добре познат със своите разнообразни инициативи, които стимулират развитието на децата и насърчават желанието им да спортуват. Тази година „Детска Игриада“ ще даде шанс на деца между 5 и 12 години, заедно с техните родители и приятели, да открият най-подходящия спорт, с който да се впуснат в спортно приключение, безплатно.

Ще има за всекиго по нещо – велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, бадминтон и щафетни игри. А за най-добрите участници в тях ще има награди и медали. За участие в „Детска Игриада“ всеки може да се регистрира бързо и лесно на специалната платформа http://igriada.az-deteto.bg/, където е качена информация за програмата и регламента на всички състезания.

В парка „Заимов“ освен игри и забавления за децата в рамките на „Детска Игриада“ са подготвени и интересни демонстрации на различни спортове.

Организатор на събитието: Az-deteto.bg   

Основен партньор: Мтел   

Събитието се организира с подкрепата на: Лидл България, Граве България, Florina, „Селект Асет Мениджмънт“ ЕАД, FUNDAY SUMMER ADVENTURE, Doppelherz и Езиков център International House Sofia.   

"Детска Игриада" се организира в партньорство със Столична община, Decathlon, Българска Федерация Лека Атлетика, Бадминтон зала Европа, Българска Карате Киокушин Федерация и „Хокей клуб- НСА”. 

Коментирай