Семейство

Лесен трик за избор на перфектния сутиен

Край на вечните дилеми

10.02.2017г. / 12 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Купуването на точния сутиен е истинско предизвикателство за повечето жени. Да уцелиш не само точния размер, но и да изберете сутиен, който хем да поддържа гърдите, хем да не ги притиска застрашаващо, е цяла наука. Неслучайно съществуват специализирани магазини и консултанти по избор на бельо, които обръщат внимание на всеки детайл.

За щастие има един много лесен трик, който ще сложи край на безкрайните дилеми и погрешни избори на сутиени един път завинаги. Съвет за този трик дават специалисти от известната френска марка бельо Шантел.

Трикът е много лесен: когато за първи път купувате сутиен е важно да можете съвсем спокойно да го закопчаете на първата кука, така че той да държи стегнато гърдите ви, но да можете да пъхнете двата си пръста свободно между сутиена и гърба.

Снимка: iStock

След време, когато сутиенът леко се разхлаби, трябва да можете да го преместите на втората дупка при същите условия – да пъхнете двата си пръста между кожата и колана на сутиена.

И третата фаза е, когато отново дойде време да преместите на третата последна кукичка, сутиенът ви да е също така приятно стегнат, както в началото, когато сте го носили на първата кукичка.

Разбира се, след като и тогава се разхлаби, е време да си купите нов сутиен. Сега вече знаете как да избирате перфектния сутиен.

Коментирай