Семейство

Седмичен хороскоп за 26 март – 1 април 2018

Раците да се погрижат за романтиката

26.03.2018г. / 12 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Стартът на седмицата ще е по-добър, отколкото предполагате, но нали си спомняте твърдението, че всичко е добре, когато завършва добре. Така че не се ентусиазирайте твърде много, а се заредете с търпение.

Ще има и „засечки“, но ще ги преодолеете, ако запазите трезвата си мисъл. Енергетиката ви като цяло ще е стабилна, важното в случая е да я насочвате правилно. Действайте решително, отговорно и без да се поддавате на напора на емоциите. Дори да допуснете някакви грешки няма да са фатални и бързо ще ги отстраните.

Дева

Предстои ви един сравнително спокоен период, в който бихте могли да напреднете значително. Действайте гъвкаво, последователно и решавайте самостоятелно. Залагайте на оригиналните, а не на ординарните идеи.

Може да изглеждат ексцентрични, но ще се окажат печеливши. Споделяйте опита си, обсъждайте хрумванията. Ще намерите съмишленици. В процеса на колективната работа ще успеете да коригирате стари грешки или да допълните собствените си пропуски и да стабилизирате позициите.

Какво прави отделните зодии щастливи?

Везни

Неприятните преживявания през тази седмица изобщо няма да са свързани с вас. Ще са свързани по-скоро с ваши близки, на които не бихте могли да помогнете и точно усещането за безпомощност ще се отрази негативно на настроението ви. Ще бъде засегнато чувството ви за справедливост.

Опитайте се да осъзнаете, че всеки има своя път, преминава през своите грешки, трудности и житейски уроци и че не сте в позиция, а и няма смисъл да се опитвате да въздействате върху събитията. Вместо това е желателно да анализирате собствените си проблеми и да се заемете с решаването им. Положителните емоции ще са свързани с романтичните и любовни отношения, които ще оправдаят очакванията ви.

Скорпион

През следващите дни не е толкова важно да напреднете, колкото да запазите позициите си. Всичко зависи от вас, от самооценката ви, увереността в собствените сили и желанието да се преборите с присъщите ви пристъпи на безпричинни паник-атаки.

Не търсете „под вола теле“ или проблеми там, където ги няма. Нужна ви е малко дисциплина и малко самостоятелност. Ако овладеете емоциите и не натрапвате мнението си затрудненията, каквито и да са, ще се стопят като мартенски сняг.

Коментирай