Семейство

Седмичен хороскоп за 3 – 9 декември 2018

Какво ни очаква в първите дни на декември

03.12.2018г. / 16 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво ни вещаят звездите за първата седмица от месец декември? Това предстои да разберем от седмичната прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева, специално за читателите на Az-jenata.bg.

Овен

Семейните ангажименти може да ви принудят да отложите делово пътуване. Няма смисъл да убеждавате близките си, че работата е на първо място. Трудно ще приемат мотивите ви.

Не е подходящо да стартирате нови дейности с нови партньори. Интересите ви не са уточнени изцяло и ще се разминат.

Разговорите с любимия човек ще са трудни. Във ваша полза е да отстъпите инициативата поне през първите няколко дни от седмицата.

Телец

Не разполагате с достатъчно информация за всички задачи, с които се налага да се справите и на моменти ще ви е трудно да си изработите правилна тактика. Дайте предимство на опита и на логиката си, ако искате да си спестите сериозни грешки, които може да са свързани и с материални загуби.

Проявете последователност в сферата на личните отношения. Не променяйте мнението или линията си на поведение, ако нямате железни аргументи да го направите. Избягвайте резките критики, ако искате да запазите връзките си такива, каквито са.

Близнаци

Не залагайте на външни белези, постарайте се да вникнете в същността на нещата. Настроението ви на моменти ще е твърде неустойчиво и за кратко време ще се променя от бурна реакция до пълна апатия. Избягвайте крайностите, ще се отразят неприятно не само на психиката, но и на физиката ви.

Финансовите условия по сделка, която уговаряте от известно време, ще се променят. Не правете скъпи покупки, дългосрочни инвестиции, не взимайте и не давайте пари назаем. Творческият ви потенциал не е много силен, така че ориентирайте се предимно към дейности, изискващи практически умения.

Рак

Не е във ваша полза да се занимавате с индивидуални дейности. Ще постигнете много повече, ако влеете собствените си сили за постигане на колективни цели. Анализирайте фактите в дълбочина, първите впечатления няма да ви дадат цялостна представа за процесите и събитията.

Ползвайте само информация, която лично сте намерили, а не която е предадена през няколко източника.

Не позволявайте на емоциите да блокират инициативата ви. Преценявайте влиянието на действията си върху крайния финансов резултат. Разпределяйте силите си равномерно. За онова, което не може да се получи директно търсете обиколни пътища. Оформяйте ясно вариантите преди да предприемете реални действия.

>> Месечен хороскоп за декември 2018 <<

Лъв

Отношенията на работното място изведнъж ще се окажат леко напрегнати. Причината ще е свързана с финансова или материална придобивка. Някой ще е по-облагодетелстван от другите и това ще предизвика недоволство. За сметка на това деловите отношения с външните партньори ще са много по-ефективни от предположенията ви. Дребни спънки, с които не сте успели да се справите предишните месеци, сега ще намерят своето решение.

Членовете на семейството или любимият човек може да изразят недоволство от вечната ви заетост. Не се оправдавайте, а помислете по какъв начин да ги зарадвате и да разведрите обстановката.

Дева

Опитайте се да не привличате вниманието към себе си тази седмица. Прекаленото ви старание, прецизност и изисквания може да настроят колегите срещу вас. Следвайте общите тенденции и правете само онова, което ви възлагат. Уменията ви ще си проличат и без да се натягате излишно. Проявите на индивидуалност ще имат обратен ефект, доколкото биха предизвикали враждебност у всички останали.

Хора от миналото ще ви потърсят за услуга. Помислете много внимателно дали си заслужава да съдействате или е по-добре да измислите убедителна причина за отказ.

>> Любовен хороскоп за декември 2018 <<

Везни

Предстои един твърде нееднозначен период. Някои дейности ще ви се получат от раз, за други ще се наложи да се връщате в началото няколко пъти. Спънките ще са свързани с деловите отношения, където ще има промяна на условията, касаещи партньорите ви или на обективните обществени условия като цяло. Не е изключено да промените или изобщо да прекратите действието на част от уговорките си.

Настроението ви ще е също толкова променливо, колкото и ситуацията, в която се намирате. Най-бързо ще възстановявате силите си, когато сте в позната обстановка с познати хора, така че намалете личните контакти и прекарвайте свободното си време предимно у дома.

Скорпион

Преминаването на Венера във вашия знак и опозицията ѝ с Уран ще са определящите фактори, отразяващи се върху работата и настроението ви през тази седмица. Интуицията ви ще е доста по-силна от обикновено, а умението да разкривате тайни така, както фокусник вади зайче от шапката си, ще ви помогне да се предпазите от недоброжелателни опити да навредят на авторитета и да ви „подложат динена кора“. С професионалните задачи няма да имате затруднения. Работата ви ще е много, но без изненади.

Стойте далеч от всякакви интриги. Вярвайте само на собствените си очи и уши, защото неведнъж ще се опитат да спечелят вниманието ви с интригуваща, но заблуждаваща информация.

Стрелец

В прекрасна форма сте, работоспособни, оптимистични, но и прекалено припрени. Ако се случат някакви неприятности, то те ще са именно в резултат на желанието ви да правите всичко едновременно и скоростно. Независимо от високия ви тонус е желателно да подреждате задачите си и да сте последователни.

Наблюдавайте поведението на конкурентите си. Те изведнъж ще станат много мили и дружелюбни. Имайте си „едно наум“, със сигурност ще се опитат да ви „сложат прът в колелата“.

Опитайте се да внесете свежест в личните отношения. Преценете още веднъж приоритетите си, за да не повтаряте грешки от миналото. Въздържайте се от прояви на егоизъм и съчетавайте своите интереси с тези на близките си.

Козирог

Най-после нещата ще се получават така, както си ги представяте. Ще изхвърлите от съзнанието си всичко, което предизвиква раздразнение и недоволство. Няма да имате повод за оплаквания, ако не залагате на илюзии и преценявате обстановката обективно. Не си поставяйте твърде амбициозни цели, защото няма да разполагате с достатъчно информация за подробности, с които ще се наложи да се съобразите. От друга страна, ако се опитат да ви поставят допълнителни задачи, помислете доколко са обосновани и дали не са с цел да навредят на авторитета ви.

Не се вкарвайте в любовни авантюри. Всяка връзка, започната през тази седмица ще се окаже нетрайна и лъжовна. Най-опасно за вас ще е да се поддадете на изкушението за създаване на тайна задкулисна любов.

>> Астролог Петя Георгиева: През 2019-а трябва да внимаваме за поведението си <<

Водолей

Няма да разполагате с достатъчно време, така че не се захващайте с перспективни занимания, изискващи дълъг период, нито с такива, за чието изпълнение ще се наложи да създавате координация между различни делови партньори и групи.

Намалете темпото, въздържайте се от рискови действия и от щедри обещания. Голяма част от текущите задачи ще намерят решение и без прякото ви участие, но в крайна сметка ще получите полагащия ви се финансов еквивалент.

Що се отнася до личните отношения, представителите на вашия знак са широко скроени хора и всичко ще е наред, ако не сте излишно дребнави и капризни. Обръщайте внимание на претенциите на близките си. От разсеяност ще забравите нещо важно и ще си създадете сериозни неприятности.

Риби

Характеристиката на периода е свързана с Марс и Нептун във вашия знак, взаимодействието помежду им и аспектите със Слънцето. Не е утешително, но първоначално ще имате затруднения, които ще се отразят предимно на настроението ви. С част от задачите, които си поставяте ще „тъпчете на едно място“, а изпълнението на други ще си представяте прекалено нереалистично.

Както енергетиката, така и емоционалното ви състояние ще са нестабилни. На моменти може да ви обземе чувство за вина и неудовлетвореност, но каквото и да се случи трябва да се въздържате от употреба на алкохол.

Не преекспонирайте собствените си затруднения. След преминаването на Меркурий в директно движение мислите ви ще станат по-ясни, а контактите по-ефективни. За глътка нежност и утеха разчитайте на любимия човек.

Коментирай