Интимно

Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да знаете

Опитайте да му се доверите

26.12.2018г. / 07 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка нова любовна връзка започва по различен начин. В някои бившата половинка все още я има, но като приятел на партньора ни. Новина, която трудно се приема, мисъл, която трудно се преглъща. Какво трябва да знаете, ако той поддържа приятелски взаимоотношение с бившата си?

Тя е само заплаха, ако я възприемате по този начин

Независимо от начина, по който очертавате ситуацията в мислите си, ако непрекъснато си казвате, че той ще ви остави заради нея, въпреки че има нулеви знаци, които да ви накарат да мислите така, то връзката за вас ще се превърне в агония.

Но ако се опитате да я приемете просто като друг приятел, с когото партньорът ви има взаимоотношения, това ще ви накара да се чувствате много по-малко стресирани.

Как да станете още по-интимни?

Ще ви отнеме малко време, за да свикнете с нея

Няма да ви бъде лесно да свикнете с мисълта, че той поддържа приятелски взаимоотношения с бившата си. Ето защо, когато той ви разказва неща от миналото им, слушайте тези истории, опознайте я чрез тях. Колкото повече знаете за нея, толкова по-малко тя ще изглежда като заплаха за любовта ви. Колкото повече доверие има във връзката ви, толкова по-лесно ще бъде да я приемете като познат, приятел.

В началото снимките от миналото с нея, коментарите ѝ в социалните мрежи ще бъдат повод за разговори с партньора и то невинаги с приятен тон.

Знаци, че той вече не се интересува от вас

Доверете му се

Това не е толкова лесно, особено когато в историята ви има намесена бивша. В онези разговори за нея със сигурност ще потърсите отговори и на въпроса дали все още изпитва емоции към нея, дали се колебае във връзката си с вас. Чуйте какво ще ви отговори и ако това, което ви каже е, че иска само вас, опитайте да му се доверите.

Свързани статии

Изграждането на доверие в една връзка е дълъг и сложен процес. Не се страхувайте да зададете въпроси за тях, за миналото им, като това кога са се разделили, колко често се чуват, виждат. Ако започнете да поставяте под въпрос всичко, което ви казва, да се съмнявате в истинността на думите му, как ще продължите да бъдете заедно? Дайте му шанс да се докаже.

Вярвайте във връзката си

Това е едно от най-важните условия за щастлива връзка. Започнахте тези взаимоотношения, защото искахте да бъдете с него, нали? Не позволявайте на нещо толкова малко като неговата бивша да отнеме щастието ви.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
zatova i ne viarvam v priatelstvoto. samata duma govori za nestabilnost i neserioznost
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
kolko biv6i se izrediha.....i 4akam , 4akam za dvama ni zrun4iceto 6tastie li4no
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота