Семейство

5 креативни начина да отпразнувате Коледа с приятелите си

Няколко идеи

23.12.2019г. / 15 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Почивните дни около коледните и новогодишните празници са чудесен момент да обърнете внимание не само на роднините, но и на приятелите си. Отделете някой от дните, за да се позабавлявате заедно и да отбележите Коледа подобаващо по свой си начин. Ето няколко идеи за това как да отпразнувате коледните празници по забавен и креативен начин с приятели.

Как да преборим стреса по празниците?

Направете нещо полезно и добро

Около Коледа хората в беда имат нужда от чудеса. Включете се в доброволческа дейност заедно с приятелите си. Помогнете в доставянето на храна за бедни и самотни хора по празниците. Дарете топли дрехи за бездомните. Има много благотворителни акции, в които можете да вземете участие с приятелите си, като начин да отбележите Коледа по един по-различен и смислен начин.

Направете си домашно парти под надслов „Любимите неща“

Всяка компания има своите любими занимания. Организирайте си домашна вечер, в която да играете на игри, да си подарявате тайни подаръци, да си спретнете тематично парти с маски. Няма значение какво ще изберете. Важно е да се забавлявате и да се смеете цяла вечер.

5 грешки, които да не правите след празниците

Направете си маратон по гледане на коледни филми

Романтичните коледни филми и забавните и до болка омръзнали комедии са повод за много много смях с приятели. Направете си маратон с коледните филми. Пригответе си вкусна храна и се забавлявайте.

Планирайте коледна ваканция заедно

Още един прекрасен начин да отбележите Коледа с приятели е като избягате от големия град и отидете някъде в планината или пък да отпътувате към някоя топла страна, където зимата е далече.

15 причини да се радвате, че сте необвързани по празниците

Направете си празничен шопинг заедно

Ако си падате по пазаруването, организирайте си ден само за вас. Прекарайте го по магазините и се забавлявайте истински. Купете си всичко, което сте отлагали през годината. Възползвайте се от коледните намаления.

Коментирай