Семейство

Астрологът Анджела Пърл за Годината на белия метален Плъх

Какво ви очаква според зодията

15.01.2020г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 25 януари ще настъпи Годината на Белия метален Плъх. Вижте прогнозата на астролога и специалиста по таро Анджела Пърл за всяка зодия.

Овен

Ако сте родени под знака на зодия Овен и искате да промените нещо в живота си, то тогава 2020 г. е най-доброто време за това! Овенът може да очаква промени в различни направления, както в любовта, така и по отношение на работата. Годината на Белия метален Плъх е много благоприятна за брак, както и за стартирането на нова работа.

Ще имате ярки емоции, приятни пътувания. По отношение на финансите, също ще достигнете ново ниво. Годината на Белия метален Плъх ще ви донесе продуктивност, радости. Важно е да слушате вашата интуиция и да не забравяте да се наслаждавате на всеки момент. Не спирайте да се движите напред. Здравето също ще се подобри.

Годишен хороскоп за 2020

Телец

Юпитер – планетата на късмета ще бъде във вашия 9-и дом почти през цялата година. Ще се разделите с всичко старо, за да може да поставите основите на нещо ново. Вашата трансформация ще започне още от януари 2020 и животът ви ще се насочи в по-положителна посока. Ще промените много от стария си начин на живот. Финансите ви могат да се подобрят, но само ако работите усилено.

Коментирай