Семейство

Цветове за късмет през 2022

Как да ги използваме

26.11.2021г. / 12 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на всяка нова година обръщаме внимание на това кои цветове каква енергия ще ни донесат, как да ги използваме, за да извлечем само ползите от тях. Доминиращият щастлив елемент за 2022 г. ще бъде металът, представен от бяло, лилаво, златно или сребристо, а вторичният елемент за щастие ще е огънят, представен от оранжевите, червените и кафявите нюанси.

Кои цветове как да ползваме и какво ще ни донесат освен късмет през 2022 година?

Новата 2022 ще бъде годината на Черния воден тигър

Синьо и черно за богатство

Според китайската култура, тези два цвята символизират течаща вода, която винаги носи добър потенциал за богатство. Освен това, елементът вода ще бъде елементът на новата 2022 година. Ето защо черното и синьото могат да бъдат нашите късметлийски багри за привличане на повече пари.

Това, което трябва да знаем за 2022 година е, че късметът ни с парите ще се прояви повече в пряка форма, в резултат на правене на бизнес, по-добра заплата, бонуси, отколкото като печалби от лотария.

Елементи от фъншуй, които прочистват енергията вкъщи (галерия)

Разбира се, не бива да прекаляваме със синьото и черното, тъй като когато са в повече те могат да доведат до загуби. Ако носите изцяло черно облекло, винаги балансирайте с някакъв друг ярък и красив цвят.

Червено за ресурси и подкрепа

Червеният цвят е цветът на Марс, с който също както с останалите цветове, не бива да прекаляваме както в облеклото, така и в интериора. Червеното носи огнена енергия, която може да действа разрушително, затова е добре да сме умерени с него.

Успеем ли да го направим, ще се радваме на подкрепа от Вселената, ресурси, от които можем да печелим по-добре, да развиваме себе си и да сбъдваме мечтите си.

Коментирай
Свободно време