Семейство

Как да подготвим тийнейджърите за предизвикателствата на дигиталната ера?

Дискусията е отворена за родители

11.01.2024г. / 10 42ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

На 16 януари 2024г. от 19 до 21 часа в сградата на SoftUni ще се проведе дискусия „Тийнейджъри 4.0: Как да подготвим тийнейджърите за предизвикателствата на дигиталната ера?“.

Панелната дискусия е отворена за посетители, които могат да участват на живо или онлайн. 

Събитието е част от инициативата „Образование на бъдещето“ и е фокусирана върху подготовката на тийнейджъри за предизвикателствата на дигиталната ера. Авторитетни лектори ще споделят своите работещи стратегии и идеи за развитие на младежите в тази бързо променяща се среда. По време на събитието ще се дадат конкретни примери за това как развиваме личностни качества за успех в XXI век.

Лекторите, които ще участват в дискусията са:

  • Олга Нинова-Траянова, директор на ЧПГДН СофтУни БУДИТЕЛ и опитен образователен експерт, която ще модерира;
  • Владимир Борачев, вдъхновяващ коуч и бизнес лидер, ще сподели своите уникални методи и практики за развитие на ръководни екипи, които успешно се прилагат в образованието;
  • Нели Цветкова, психолог и семеен консултант, ще ни въведе в света на социално-емоционалните умения, които са ключови за развитието на тийнейджъри в дигиталната ера;
  • Ренета Богданова, специалист по проектно-базирано обучение в STEM направлението, член на екипа на СофтУни БУДИТЕЛ и опитен ментор на учители, ще представи иновативни подходи в образованието, които спомагат за развитието на уменията за 21-и век.

За допълнителна информация и регистрация вижте тук.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време