Семейство

Celestyal обновява менюто и пакетите с напитки на борда

Пакетите са разделени в две категории - "Go All In" и "Keep it Simple"

06.03.2024г. / 14 00ч.
Аз жената
Ресторант Grill Seekers.

Ресторант Grill Seekers.

Celestyal освежава пакетите с напитки на борда, които вече са с нови имена и предлагат повече възможности. Пакетите са разделени в две категории: „Go All In” за гостите, които разчитат на пълния спектър от възможности и „Keep it Simple” за пътуващите, които са избрали своите напитки предварително.

С обновяването на пакетите с напитки, които вече имат по-свежи имена и предлагат повече възможности, си поставяме за цел да удовлетворим потребностите на всички наши гости. Независимо дали ще изберат премиум офертите като „Sky’s The Limit”, или се спрат на по-семплия пакет „Refresh”, нашите гости имат разнообразни варианти за всеки вкус. Стараем се да опростим офертите максимално, но едновременно с това да предлагаме много повече възможности, за да сме сигурни, че гостите ни се наслаждават на страхотно преживяване на борда“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.   

Свързани статии

Освен пакетите с напитки, Celestyal обнови и менютата в ресторантите със специализирана кухня на борда на двата си кораба. Това се случва преди първото отплаване на Celestyal Discovery през март и непосредствено след реновацията на Celestyal Journey.

Брасерията в средиземноморски стил “Grill Seekers“ ще посреща гостите и на двата кораба.  В менюто ѝ има ястия като сърф и търф, бразилски стек пиканя, американско говеждо Вагу, аржентинско говеждо от породата Блек Ангъс, австралийски агнешки котлети, датски стек томахоук от свинско или телешко. Предлага се и селекция от морски дарове, сред които и разнообразие от пресни филета риба от Егейско море, кубински омар и джъмбо скариди.

Celestyal следва отзивите на своите гости и запазва в менюто блюдото с антипасти в италиански стил, а новите предложения с десерти включват "Креп сюзет" фламбе, „Рум баба“ и топло кюнефе.

Ексклузивният за Celestyal Journey ресторант „Pink Moon“ предлага обновено меню, вдъхновено от азиатската кухня. В него са добавени ястия с рамен и нудли. Декорът на ресторанта пресъздава японски интериор, вдъхновен именно от традиционната японска архитектура.

В момента и двата ресторанта са включени в отстъпката от 25% при закупуване на пакета Celestyal Plus+ Experience. Той включва и премиум пакета с напитки "Sky High", 150 евро отстъпка за предварително резервирана екскурзия на брега на човек, всички пристанищни такси, такси за обслужване и достъп до Wi-Fi.

Коментирай
Здраве и красота