Въпрос от читателка за рубриката „Какво те мъчи в любовта?“

Въпрос: Здравейте! Чувствам се много объркана. На 42 години съм, със солиден житейски опит, семейство, професия, но винаги има едно но... Една пречка, която ме кара да не се чувствам напълно щастлива. В мен има едно потиснато агресивно чувство, с което понякога наранявам вербално човека до мен.

Имам усещането, че се опитвам по този начин да го нараня, защото не получавам духовно общуване. Ние сме хора с различни житейски цели, различно ниво на образование. Той е човек без възможности за развитие.

Винаги ме е подкрепял и ми е давал сигурност. Много добър човек, прекрасен баща, но в отношенията си с мен все нещо не достига. Изморена съм да бъда двигателят в семейството. Това много ме натовари.

Забравих да се грижа физически за себе си в стремежа да дам най-доброто за всички. Той съхрани младежкия си дух. Стана привлекателен и за друга жена, която се опита да се намеси в нашите отношения. Започнах да го ревнувам. Колкото и силно да звучи, мразя себе си и него. Постигнах едно, но ми се струва, че загубих най-важното.

Моля за кратък отговор! Наистина се нуждая от решение или поне насока, която да ми помогне да дефинирам проблема и да търся спасение. Благодаря!

Ева Кулева: Молиш за кратък отговор и го получаваш:

Всеки човек има възможности за развитие. Въпросът е дали има желание да ги види и да се възползва от тях. Погрижи се за себе си физически, духовно и емоционално.

Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.