Какво те мъчи в любовта?

Докога ще попадам на обвързани мъже?

Ева Кулева ви съветва за любовта

20.07.2016г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпрос на читателка за рубриката "Какво те мъчи в любовта?

Въпрос: Здравейте, Ева! На 36 години съм и съм се насочила към мъже на възраст между 40 и 50 години. Разбира се, искам да са интелигентни, забавни и т. н. Ясно ми е, че необвързани в тази възрастова група трудно ще срещна, но все пак... Въпросът ми към теб е докога ще попадам на обвързани мъже? Вече взех да се отегчавам.

Ева Кулева: Много често ми задават този въпрос. И аз всеки път се позовавам на Закона за привличането. А той гласи подобното привлича подобно.

Явно ти самата не си напълно свободна. Може би си обвързана емоционално с предишен партньор, с друг мъж или с някой от родителите си. Или си омъжена за работата си и тя поглъща по-голямата част от времето и енергията ти. Или има нещо друго в живота ти, което те лишава от свободата ти.

Друга причина да „попадаш“ на обвързани мъже е твоето вярване, че повечето мъже на тази възраст са обвързани и трудно ще срещнеш свободни. На твое място бих заменила това ограничаващо вярване с подкрепящото „Има достатъчно свободни мъже на близка до моята възраст. Освен това, на мен ми е нужен само един!“

Чудя се защо си се насочила към толкова по-възрастни мъже от теб. На твое място бих се запознавала по-скоро с мъже между 35 и 45 години. От една страна ще имате повече общо помежду си, а от друга – ако искаш да имаш деца, по-вероятно е мъж на 45 да иска деца, отколкото на 50.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

* * *

А теб какво те мъчи в любовта?

Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай