Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Визия подчинена на леопардовия принт

11.09.2015г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Хладното и дъждовно време няма шанс пред слънчевите и топли дни, които предстоят. Ето защо в рубриката ни „Какво да облека днес? споделяме три предложения за визия с аромат на лято.

Първият имидж е изцяло издържан в класическата комбинация от черно и бяло. Но също така имаме съчетание на два различни десена – флорални мотиви на роклята и геометрични фигури на обувките.

Това несъмнено прави визията по-различна. Изберете класически обувки на висок ток или кожени сандали с каишки. Герданът е добре да бъде обемен, а чантата да бъде максимално изчистена като дизайн.

Свързани статии

Втората визия е подчинена на леопардовия принт. Потърсете вашата оригинална чантичка, която може да бъде и с декорация от косъм.

Всяка дама трябва да има в гардероба си малка черна рокля. Обувките отново са класически модел, в лак, а обеците са висящи, завършващи с пискюли от фини синджирчета и в медени нюанси.

Третото ни предложение е подчинено на класическите цветове и финото райе. Райето ще откриете в различни варианти и цветови комбинации. Визията ще бъде по-нестандартна, ако съчетаете два вида райе или го комбинирате с друг десен.

В този имидж моделите на чанти са класически. Изключително стилни и могат да бъдат част от вашата ежедневна или по-елегантна визия.

Снимки: Facebook Goop

Коментирай