Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Свежи идеи за визия, подчинени на разнообразието в десените и материите

18.09.2015г. / 07 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Есента все по-често напомня за себе си, но сме сигурни, че ни предстоят още топли и слънчеви дни, ето защо в рубриката ни „Какво да облека днес ?“ споделяме свежи идеи за визия, подчинени на разнообразието в десените и материите, както и някои от класическите елементи за есенната мода за тази година.

В първото предложение имаме съчетание на няколко акцента. Не забравяйте, че комбинирането на различни десени е задължително, когато искате да постигнете една впечатляваща визия. Роклята на модела е от памук в класически модел. Има игра на десени, между райе, каре, кръгчета. Обърнете внимание на цялото съчетание.

Много и различни настроения завършени с леопардови шарки. Важно е да отбележим, че не само десените са различни, но и материите. Акцентът с кръговете върху роклята е изработен от плюш. От друга страна имиджът завършва с удобни гуменки в актуален модел, който е с щампа на сърца.

Следващият колаж представя едни от водещите елементи в есенната мода за тази година. Класическата риза, която може да бъде изчистена, на райе или каре, ще бъде част от гардероба на всяка дама.

Свързани статии

Не пропускайте да добавите в колекцията си към аксесоари такива, които са обемни или с много камъни.

Обувките модел „Оксфорд“ ни посрещат в модните бутици, но този път със сребрист блясък. Флоралните мотиви и дантелата ще направят есенната ви визия романтична и загадъчна. Не забравяйте в гардероба си да добавите и чантите в класически модел.

Снимки: Facebook Goop

Коментирай