Свободно време

Един модел на 59 (галерия)

Женската красота няма възраст

17.09.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda.com

Снимка: boredpanda.com

Следващите фотографии за пореден път ще ви докажат, че за женската красота няма възраст. Тя е модел и е на 59 години. Представяме ви Ясмина Роси. Родена е във Франция през 1955 година, но израства на остров Корсика.

Кариерата й започва през 20-те й години, като едни от първите големи модни брандове, за които заснема фотографии са Yves Saint Laurent, Hermes и Jil Sander.

Днес тя живее в Ню Йорк, където търсят по-възрастни модели, а магнетичната й визия може да бъде видяна в колекциите на множество международни марки, сред които Marks & Spencer, Hermes и Macy's. Въпреки своята възраст, тя изглежда невероятно.

Как го постига? Ясмина споделя, че няма голяма тайна. Това, което прави от години е да се храни здравословно с органични продукти като плодове, зеленчуци, месо и риба. Също така всеки ден консумира по едно авокадо. Стегнатата си фигура дължи на редовната физическа активност.

Свързани статии

Веднъж седмично прави домашен пилинг на кожата си със зехтин и захар, а красивите си коси подхранва с рапично олио. Рядко приема лекарства и залага на алтернативната медицина.

Освен като модел, красивата Ясмина Роси се изявява и като фотограф. Още нейни снимки може да видите в галерията ни.

Снимки: boredpanda.com

Коментирай