Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Каре в различни цветови комбинации

21.12.2015г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn.com

Снимки: keikolynn.com

Започваме седмицата с много настроение и комбинации от ярки цветове и каре. Днес в модната ни рубрика „Какво да облека днес?“ споделяме две визии, с които ще ви покажем, че зимното палто може да направи ефектна визията ви, дори и когато не е само в един цвят.

Карето е класически десен, който присъства във есенно-зимните и пролетно летните колекции. В това предложение за имидж, моделът е избрал червено-черната комбинация. В модните бутици ще намерите и други свежи цветови комбинации в каре.

Свързани статии

Палтото е с колан, големи джобове и трапецовидна линия. Моделът го прави подходящ за носене с рокли, поли и панталони. Остава само да добавите малка карирана чанта за още повече разкош.

Втората визия съчетава мекотата на розово-черното каре с цвят горчица. Моделът е с черна пола от фина материя, карирано палто, пуловер в цвят горчица, съчетан с бяла риза, чиято якичка закачливо се подава над бието му.

Дори в студеното време може да си позволите да обуете половинки обувки, ако върху чорапогащника обуете плътни чорапи над коляното или самият чорапогащник имитира този ефект. Завършете визията с малка чантичка през рамо в цвят, който да съответства на пуловерчето, което сте избрали.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай