Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Пролетна свежест от десени и цветове

01.03.2016г. / 10 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Най-женският месец започва с повече слънце, добро настроение и желание за експеримент в модата. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ ви показваме няколко пролетни предложения, в които ще видите как да съчетавате различните десени.

Откраднете от багрите на слънцето и добавете към тях черно-бели десени. В тази визия моделът е съчетал три вида райе с големи точки. Една интересна и свежа комбинация. Моделът на полата е актуален и ще бъде част от пролетно-лятната мода.

Висока талия, басти, завършени с плетен колан. Освен съчетанието на десените, друг акцент, който трябва да си позволите да добавите във вашата пролетна визия са ярките цветове. Какво по-хубаво от жълто палто, нали?

В следващата визия отново имаме закачлива комбинация от десени. Фини точки върху дънките и флорални мотиви на ризата, които чудесно се съчетават с панделката, която заменя колието. Тук основни цветове са червено, тъмно и светлосиньо.

Свързани статии

Класически модел скини дънки, червено-бяло райе и закачливи котенца върху обувките. Визия изпълнена с много пролетно настроение, която е удобна, но и сякаш казва „Обичам модата“. Обичайте и вие модата, посрещнете пролетта с много настроение и свежестта на цветовете.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай