Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Секси визия със скини панталони

11.03.2016г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Скини дънките и панталони са секси, а в тях се чувстваме наистина комфортно. Най-хубавото е, че можем да си позволим да ги носим през цялата година, в различни цветови комбинации, в интересни десени, в меки галещи материи, кожа, рипс.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко идеи за визии със скини панталони.

Черни скини панталони в кадифе или фин рипс. На пръв поглед една класическа визия, в която моделът е избрала фино палто в сиво.

Изчистен модел, велурени боти в кафяво и голяма и удобна чанта отново в класически модел. Акцентът във визията е фината блуза с леопардов принт, която е съчетана с тъмносива риза от ефирна материя.

Във втората визия имаме едно интересно съчетание на десени. Леопардов принт и камуфлаж. Моделът е избрал имидж, в който преобладава бежовият цвят. Отново скини панталони, класически велурени боти, риза и фин пуловер, който интересно се съчетава с идеята на якето.

Свързани статии

Третата визия има свежестта на червеното и на шотландското каре. Цветовете на карето правят сакото комбинативно, което означава, че освен в червено, скини панталоните могат да бъдат в синьо, зелено. Визията е завършена с бежов пуловер с поло яка, мека плетена шапка и красива брошка на ревера на сакото.

Снимки: lovemaegan.com

Коментирай