Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Посрещаме пролетта с много цвят във визията

21.03.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Астрономическата пролет настъпи не само в календара, но и в нашия гардероб. Слънцето все по-често ни се усмихва, а това ни кара да добавим още повече цвят и настроение във визията си. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме идеи за облеклото в началото на пролетта

Флоралните мотиви ще бъдат един от акцентите на пролетно-лятната мода. В това предложение за визия моделът е избрал рокля на цветя от ефирна материя. Тя може да бъде коприна, полиестер.

Моделът е класически, линията свободна, а акцентите са леко накъдрената и повдигната якичка на роклята, както и солеят. Роклите солей напомнят за романтика, пролетта и лятото след нея, за женствеността.

Обърнете внимание и на декорациите с бяла дантела. Дантелата си подхожда на почти всеки десен. Още нещо, на което трябва да обърнете внимание е именно комбинирането на десени с други акценти.

Модата го позволява. Визията го позволява, а в дантелата винаги ще има нещо необикновено, което само момичетата могат да разберат.

Свързани статии

Следващото предложение за визия е за онези дами, които обичат зелените багри. Моделът е съчетал зелена пола от велур с дължина над коляното, с плътен черен чорапогащник, фино късо пуловерче и риза в каре.

Ботите са класически модел, остава само да се добави към визията и черно палто в права линия или късо кожено яке.

Снимки: keikolynn, instagram

Коментирай