Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Бъдете различни и секси

09.08.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram

Снимка: instagram

Когато слънцето и морето ни докоснат, разбираме, че няма нищо по-вдъхновяващо от лятото. Модните предложения в рубриката ни "Какво да облека днес?" са вдъхновени от този сезон.

Те напомнят за романтика и за 70-те години на миналия век, когато pin-up момичетата бяха символ на красота и сексапил.

Флоралните мотиви винаги правят визията романтична. Не може да си позволите да не добавите рокля на цветя в гардероба си. Дълга до земята или около коляното, нейната ефирна материя ще накара цветята да затанцуват своя летен танц. Сандали на висок ток, панделка в косите и компактна чантичка. 

Второто предложение напомня за стар филм, в който главна героиня е отново женствеността. Дънкови панталонки, съчетани с къса блузка с лодка деколте, разкриващо красотата на раменете.

Червено-бял десен, вероятно на цветя, точки или фрути мотиви. Ретро очила с леопардова рамка, стилно фишу и удобни гуменки. Сякаш не може да бъде по-лятно, а залезът напомня още повече за това.

Третата визия ви кани да добавите към колекцията си от бански такъв, които е на червено-бели квадратчета.

Свързани статии

От две части или цял, с бикини с висока талия, бюстие модел бриджитка, всичко напомня за секси pin-up момичетата. Добавете нещо ретро във визията си, забавлявайте се и бъдете различни на плажа. 

Снимки: instagram

Коментирай