Всичко за зодиите

Етерични масла за всяка зодия

Близнаци – масло от бергамот

23.02.2016г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Везни – масло от здравец

Везните винаги търсят справедливостта и успяват да поддържат един добър баланс между романтиката, работата и социалния живот. Но родените под тази зодия често страдат от проблеми с яйчниците, хормонални нарушения, камъни в бъбреците. За тях се препоръчва да използват етерично масло от здравец.

Скорпион – масло от жасмин

Родените под знака на Скорпиона са страстни любовници, имат силна интуиция, мощна и загадъчна аура. Слабото им място са репродуктивните органи и инфекциите. За тях най-подходящо е маслото от жасмин.

Стрелец – масло от чаено дърво

Стрелците обичат да пътуват. Те са свободолюбиви, интелигентни и комуникативни. Трябва да обръщат повече внимание на здравето на черния дроб и бедрата. Стрелците често страдат от ишиас, болки в краката и стрес. За да намалят неразположенията и да облекчат стреса, се препоръчва да се доверят на ароматното масло от чаено дърво.

Козирог – масло от сандалово дърво

Козирозите са амбициозни и решителни личности. Винаги са лоялни към тези, които обичат и имат добро чувство за хумор. Тяхното слабо място са ставите, кожата им е склонна към образуване на акне. Препоръчва се да правят масаж с масло от сандалово дърво, което ще им помогне да укрепят костите си и да намалят неразположенията.

Това масло, нанесено върху проблемните зони на кожата, ще спомогне за нейното по-бързо заздравяване, като същевременно ще намали и бактериите причинители на акне.

Свързани статии

Водолей – масло от нероли

Родените под знака на зодия Водолей са индивидуалисти, изключително умни, проявяват творческо мислене, приятелски настроени са към всички. Те страдат от разширени вени, травми на глезените, проблеми с циркулацията на кръвта.

Препоръчва се да си правят масаж с масло от нероли, за да подобрят кръвообращението и да намалят появата на разширени вени.

Риби – масло от кедрово дърво

Едни от най-големите мечтатели в зодиака са Рибите. Техните слаби места са крайниците. Маслото от кедрово дърво ще им помогне за елиминирането на гъбичните инфекции на краката, но и за намаляване на артритните болки.

Източник: gaiamtv.com

Снимки: istock

Коментирай