Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 11-17 юли 2016

Успехи за Лъвовете

11.07.2016г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Вероятно ще участвате в някакво публично събитие, професионална среща, конференция, обсъждане. Ще е много полезно за вас, защото ще създадете полезни връзки. Благодарение на споделения опит ще напреднете с личните си проекти. Професионалните успехи ще се отразят благоприятно и на личния ви живот.

Дева

Ще се опитате да съчетаете професионалните с личните занимания. Не е изключено да се наложи да пътувате в изпълнение на служебните си задължения, но посоката да е в близост до ваша вила или селска къща. Така ще успеете да си свършите работата и да отделите време за поддръжка на къщата. В края на седмицата е вероятно да организирате уикенд с приятели именно там.

Везни

Не е изключено да ви изненадат с новина, която да ви ядоса или разочарова. Събитие, за което се готвите от доста време или ще се отложи, или няма да имате възможност да участвате. Настроението ви ще е толкова минорно, че ще се наложи близките и приятелите да положат усилия, за да ви успокоят и възстановят душевното ви равновесие.

Скорпион

Ще напреднете в професионален план. Вероятно ще имате възможност да промените работното място или пък да съчетаете няколко функции, поради което да ви повишат заплатата. Не очаквайте, че колегите ще приемат събитието с възторг. Но и не се конфронтирайте с тях. Изпълнявайте задълженията си стриктно и се дистанцирайте от клюки и интриги.

Коментирай