Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 11-17 юли 2016

Успехи за Лъвовете

11.07.2016г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Продуктивна седмица, но и спокойна. Събитията ще се случват според очакванията ви. Дори да има нещо изненадващо, то напълно ще сте в състояние да се справите. Разпределете времето си между работа и почивка така, че да имате възможност за контакти с природата, с близките и с приятелите си. Вечеря на открито, разходка в парка, леки спортни занимания ще ви осигурят стабилен тонус и работоспособност.

Козирог

Ако все още не сте ползвали годишния си отпуск, то помислете за фигурата си. Все още имате време да оправите нещата, в случай че сте с наднормено тегло. По-пълничките може да променят начина на хранене като преминат на предимно растителна храна. Останалите е желателно ежедневно да отделят време за спортни занимания или разходка на открито.

Водолей

Основно вниманието ви ще е ангажирано с решаване на семейни проблеми. Не е изключено да обсъждате въпроси, свързани с ремонт на вашия дом или този на родителите ви. Ще е трудно да съчетаете професионалните с личните ангажименти. Потърсете съдействие и не надценявайте нито физическите, нито психическите си възможности.

Риби

Обстановката на работното място ще е твърде напрегната. Или ще установите, че някой умишлено спъва работата, или пък че се опитват да ви принудят да действате противно на принципите си. Не се конфронтирайте открито. Създайте си тактика, разговаряйте с по-висшите инстанции индивидуално. Директните спорове няма да завършат с желания резултат.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

 

Коментирай