Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 18-24 юли 2016

Хубава любовна седмица за Лъвовете

18.07.2016г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в любимия човек. Ще ги преоткриете по много хубав начин и ще си дадете сметка, че това, което получавате в любовта ви стига и не бихте губили времето си с някой друг.

Дева

Пълнолунието е в сектора ви на любовта през тази седмица. Ще достигнете до някои истини и ще оцените нещата реалистично. Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията. Не забравяйте, че в любовта не бива да има страхове.

Снимка: istock

Везни

През тези дни някои от представителите на зодия Везни ще се нуждаят от приятелски съвет за любовта. Друга възможност е да се запознаете с нова личност в социалните мрежи и да стигнете до интимни моменти. Може би ви очаква една приятна среща. Възползвайте се от възможностите.

Скорпион

За някои от Скорпионите ще се появят големи възможности в кариерата, а и ще получат силна подкрепа от любимия човек. Наясно сте с това какво искате да постигнете. Няма да ви липсват комплименти и насърчаващи думи от половинката, но не забравяйте, че този успех дължите и на него/нея. Обърнете внимание и на романтиката.

Коментирай