Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 18-24 юли 2016

Хубава любовна седмица за Лъвовете

18.07.2016г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Подкрепа от любимия човек ще получат и родените под знака на зодия Стрелец. Той или тя, не само разбира вашите морални убеждения, но вероятно се придържа също към тях. Това ще ви накара да усетите връзката помежду ви по-силна. Постигането на съгласие по важни въпроси свързани с любовта, ви кара да се чувствате сигурни. Няма да имате никакво съмнение, че в този момент до вас стои точният партньор.

Козирог

Пълнолунието през тази седмица ще ви подари повече положителни емоции в сектора на любовта. Използвайте всяка възможност, за да бъдете с любимия човек и да се отдадете един на друг. От друга страна е възможно да направите общи инвестиции, но бъдете предпазливи.

Водолей

Една ваша мечта е на път да се сбъдне благодарение на подкрепата на любимия човек. Очаква ви щастлива седмица в сектора на любовта.

Свързани статии

Плановете ви се осъществяват с желаната динамика. Отдайте се на повече романтика и вълнуващи пътувания.

Риби

За някои от Рибите предстои смяна на работното място. Партньорът ще ви помогне да се подготвите за тази промяна. Любовният ви живот ще бъде спокоен, изпълнен с положителни емоции. Ще имате желание да помагате на другите, а това ще ви накара да се почувствате още по-щастливи.

 

 

Коментирай
Здраве и красота