Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 25-31 юли 2016

Хубава седмица за Везните

25.07.2016г. / 16 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В последната седмица на юли ви се дава възможност да проведете добра комуникация с партньора, но само ако сте внимателни. И двамата ще бъдете отворени към идеите на другия.

Идеите ви ще добавят повече вълнение към вашата връзка. Ако искате да обсъдите нещо свързано с дома, направете го в петък, спазвайки добрия тон.

Дева

Седмицата може да започне с леко объркване в любовта за родените под знака на зодия Лъв. В събота всичко ще започне да се изяснява. Меркурий ще ви помогне да споделите вашите мисли и чувства без много усилия. Ще подобрите и комуникацията с половинката си. Вашите думи ще имат силно влияние в този момент, затова се опитайте да ги използвате разумно.

Снимка: istock

Везни

Важен разговор с любимия човек ще осъществи една ваша цел. Периодът е подходящ за водене на важни разговори. Диалозите между вас ще вървят гладко. Ще има и хармония между вас и половинката ви. Отдайте се на добрия любовен климат и сбъднете вашите мечти.

Скорпион

Напрегната ще бъде седмицата в любовен план за родените под знака на зодия Везни. Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите си и има риск да кажете или направите нещо, за което ще съжалявате на по-късен етап.

Дори и да се открият романтични възможности пред вас, вие ще ги провалите, ако не се въздържате. След събота Меркурий ще окаже положително влияние на комуникацията с половинката.

Коментирай
Свободно време