Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 25-31 юли 2016

Хубава седмица за Везните

25.07.2016г. / 16 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако се намирате във връзка, то през тази седмица ще успеете да се свържете на едно по-дълбоко духовно ниво. Ще споделите с партньора си вашите идеи за общото ви бъдеще. Също така ще научите по нещо ново един за друг, а може би ще откриете, че гледните ви точки съвпадат. Всичко това ще ви накара да се чувствате щастливи и влюбени.

Козирог

Леко объркване може да има и в любовния живот на Козирозите. Възможно е да поискате помощ от приятел по въпрос свързан с любовта, но това само ще ви донесе проблеми и разочарования. По-добре отложете взимането на решенията за известно време. Ако се намирате в сериозна връзка, опитайте се да дадете тласък на романтиката през тези дни.

Водолей

Комуникацията с партньора ви продължава да бъде все така добра. В средата на седмицата ще имате възможността да проведете вълнуващи разговори, но бъдете внимателни в петък. Въпрос свързан с вашата работа може да помрачи настроението ви и да си изкарате негативните емоции на любимия човек.

Въздържайте се доколкото можете и потърсете подкрепата на партньора. Той или тя ще прояви разбиране, само ако успеете да спазите добрия тон на комуникация.

Свързани статии

Риби

В събота Меркурий ще се движи във вашия сектор на партньорството, където ще се задържи за по-дълго време. В резултат ще се изслушвате много повече с любимия човек, разговорите ви ще вървят по-гладко от обикновено. Възможно е и да разрешите стар въпрос, но само с взаимен компромис. Някои от вас ще направят и планове за общото ви бъдеще.

 

Коментирай