Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 25-31 юли 2016

Успехи за Везните

25.07.2016г. / 08 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Някак си събитията през тази седмица ще се случват в обратен ред. В работните дни ще е доста спокойно, едва ли ще имате повече работа от предвижданията си. За сметка на това в почивните дни ще сте доста заети. Част от тези заетости ще са ви приятни, защото ще са свързани с любовния ви живот.

Дева

Важните събития ще са свързани с личния ви живот. И ще ви радват, стига да не проявите авторитарност или пък да отчитате само личните си интереси. Не споделяйте преживяванията си. Не всички са така добронамерени и откровени като вас и може да ви създадат проблеми. Излизайте по-често сред природата, за да стабилизирате енергетиката си.

Везни

Успешна седмица в професионален план. Ще получите доста възможности за изява, от вас зависи дали ще се възползвате. Желателно е да сте по-решителни и по-далновидни. Както се казва в Библията: почукай и ще ти се отвори! В личен план бъдете по-сдържани и не очаквайте разбиране във всеки момент. Част от идеите ви ще останат непонятни, което не бива да ви разочарова.

Скорпион

Критичните ситуации, доколкото ги има, ще са свързани с личните отношения. Не е изключено почти през цялата седмица да се чувствате „между чука и наковалнята“. Хипотезите са няколко и са свързани със стара и нова връзка. Ако сте решили да прекратите старата връзка, то действайте решително, не превръщайте процеса в агония. Ако сте започнали нещо ново и съжалявате за предишния партньор, то колкото и да ви е неприятно, ще си останете само със съжалението.

Коментирай