Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 25-31 юли 2016

Успехи за Везните

25.07.2016г. / 08 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Много повече сте романтични, отколкото прагматични. Може би най-после ще забележите, че някой отчаяно търси присъствието ви. И не се учудвайте, че е така. Магнетични сте, излъчването ви е силно, крайно време е да се възползвате от собствения си чар.

Козирог

Всичко ще зависи от собственото ви настроение и начин на реагиране. Събитията може да ви изглеждат непредсказуеми? Изобщо няма да е така. Ако вие сте мрачни, резултатите от действията ви ще са неудовлетворителни. Ако действате спокойно и реагирате ведро, то ще избегнете неприятностите. Следвайте интуицията си, ще предотвратите финансова загуба.

Водолей

Емоционално сте стабилни, но физически – не. Податливи сте на умора, вируси, температурни разлики. Погрижете се за себе си, подредете приоритетите. Най-важни сте вие, а чак след това – работата. Ако има възможност останете за няколко дни у дома и съкратете контактите до минимум.

Свързани статии

Риби

Не са изключени допълнителни финансови постъпления. Постарайте се да заделите част от тях. Бихте могли да реализирате някои по-сериозни битови задачи като ремонт, промяна на мебелировката и пр. Съобразявайте както облеклото, така и храната си с външните температури, не са изключени симптоми като безсъние и лесна уморяемост.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай