Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 1-7 август 2016

Телец – Любовта е във въздуха!

01.08.2016г. / 17 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

До края на седмицата трябва да се възползвате максимално от планетата на любовта Венера. Ако нямате половинка до себе си, звездите ви предоставят добра възможност да промените това. В началото на седмицата Венера ще заеме перфектна позиция към Уран. Възможно е да се запознаете с интересна личност, която в други случаи не бихте забелязали. Дайте ѝ шанс.

Дева

Седмицата започва спокойно за вас, а в края ѝ ще почувствате положителна промяна в сектора на любовта. Това е така, защото Венера ще навлезе във вашия знак и ще се задържи там до 29 август.

Самотните представители на зодията имат шанс да срещнат някой, който ще бъде силно пленен от личността им. За тези от вас, които вече се намират във връзка, могат да се радват на хармонията с половинката си. Заслужавате да бъдете щастливи.

Снимка: istock

Везни

Вълнуваща ще бъде първата седмица и за родените под знака на зодия Везни. Вие и половинката ви може да постигнете много както в личен, така и в служебен план. Очаквайте успехи! В края на седмицата ще се усещате по-свързани на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за почивните дни, било то пътуване или романтична вечеря.

Скорпион

В края на седмицата Венера ще започне да се движи във вашия сектор на приятелствата и социалните контакти. Много е важно да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек на парти или друго социално събитие.

Друга възможност е между вас и близък приятел да се получи нещо интересно в любовен план. Пуснете се по течението и следвайте събитията.

Коментирай