Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 1-7 август 2016

Телец – Любовта е във въздуха!

01.08.2016г. / 17 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Във вторник Марс ще навлезе във вашия знак и ще остане там до 27 септември. За щастие неговата позиция няма да бъде ретроградна, а ще бъде благоприятна към знака на стрелец. Желанието ви за интимни моменти ще се повиши. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност, особено ако имате любим човек до себе си.

Козирог

Ако вие и половинката ви планирате закупуването на жилище или пък да инвестирате в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи. Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Водолей

Венера, която ще се задържи във вашия знак до края на седмицата, ще ви помогне да се насладите на хармонията помежду ви. Това е идеалното време да напомните на любимия човек колко много значи за вас.

Свързани статии

От друга страна той или тя ще ви зарадва с положителни новини свързани с финанси. Може това да е повишение на заплатата или инвестиция, която да донесе печалби.

Риби

Животът ви с половинката е на път да се промени драстично. Дори и да има хармония между вас, след петък взаимоотношенията ви ще станат още по-красиви и силни, благодарение на Венера. Тази положителна вибрация ще се задържи до 29 август. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, има голям шанс взаимоотношенията ви да се превърнат в нещо по-сериозно.

Коментирай