Всичко за зодиите

Хороскоп за октомври 2016

Успехи за Близнаците

07.10.2016г. / 13 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Действайте екипно, доверете се на роднините си, те ще ви помогнат повече, отколкото приятелите или колегите. Проектите, които напоследък трудно поддържате или напредвате с усилия сега ще се осъществят сравнително лесно.

Ако независимо от всичко, резултатите не ви удовлетворяват, то помислете дали не е добра идея да смените сферата на дейност частично или изцяло. Финансовото ви положение е стабилно, но мотив за избора ви ще са не само приходите, а и социалният статус.

Не е изключено да ви предложат изгодни условия за инвестиции или друг вид сделка. Не бързайте с отговора, съществуват предпоставки за измама, които първоначално едва ли ще забележите.

Дева

Не се крийте, ако искате да ви забележат. Много е вероятно да започнете допълнителна работа като фрийланс или да получите приходи от хобито си. Вариантите ще са няколко. Мислете за всеки от тях поотделно, сравнявайте ги и изберете само един.

Ако имате някакви съмнения, то посъветвайте се с по-опитни от вас в конкретната област. С каквото и да се захванете, трябва да разполагате с достатъчно информация. Приходите ще са устойчиви и регулярни.

Снимка: iStock

Везни

Наслаждавайте се на дребните удоволствия, контролирайте разходите, не се лишавайте от общуване. Финансите ще са стабилни, но благодарение на работа, извършена преди време. Разпределете приходите си така, че да си организирате запаси, скоро ще са ви много необходими. Анализирайте възможностите си, не се надценявайте, но и не се съмнявайте в способностите си.

Ориентирайте усилията си към всяка цел поотделно, като си давате ясна оценка за времето, с което разполагате без да разчитате на чужда помощ. Има разлика между увереност и самоувереност. Използвайте както социалните възможности, така и финансите си оптимално, не приемайте екстрите като даденост.

Скорпион

Ако все още нямате постоянен партньор, то проявете малко инициатива. Нищо няма да ви дойде наготово. Ще стабилизирате позициите си на работното място. Периодът е подходящ за разширяване на бизнеса, за активна работа и проява на инициатива. Идеите ви са вървежни и ще привлекат вниманието на хората, от които очаквате съдействие.

Следвайте общите тенденции, условията за лична изява са достатъчно добри. Не е нужно да бързате, много по-важно е да се съобразявате с обстоятелствата. Всичко е въпрос на време. Ще получите одобрение от екипа, с който работите. Ще получите и очакваните приходи. Не бързайте с новите сделки, ако не сте провели обстойно проучване на пазара.

Коментирай
Здраве и красота