Всичко за зодиите

Хороскоп за октомври 2016

Успехи за Близнаците

07.10.2016г. / 13 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Потърсете възможности за обучение и придобиване на нови знания, ако искате да напреднете професионално. Много благоприятен период за професионален напредък. Съществува възможност да ви предложат допълнителна работа, да ви преместят на друга длъжност или да ви поверят нови отговорности. Не се отказвайте от страх, че няма да се справите.

Ще трябва да положите усилия, за да промените съществуващия ритъм на работа, но резултатите ще са положителни както във финансов, така и в социален аспект. Ще промените не само материалния си статус, но и социалния, което не е без значение.

Козирог

Уточнете целите си и действайте самостоятелно. Всичко зависи от вас. Идеи не ви липсват, възможностите за реализацията им също са налични. Стига да следвате правилата и да действате методично и последователно, всичко ще се нареди според предвижданията ви. Някои условия на работното място ще се променят под влиянието на външни фактори, постарайте се да се съобразите с тях и да не се оплаквате.

Съществува и известен риск за начинанията ви, но ако действате достатъчно енергично, ако сте предприемчиви, то ще се справите със сложните ситуации и ще намерите начин да заобиколите конфликтните точки. Имайте предвид, че паричните постъпления ще са по-малко от очакваните, така че преценявайте разходите по-икономично и се въздържайте от прояви на разточителност.

Снимка: iStock

Водолей

Крайно време е да се преборите с вредните навици. Следвайте въображението си, добрите идеи ще се реализират, ако сте достатъчно инициативни. Има с какво да впечатлите бизнес-партньорите си, но разкривайте проектите крачка по крачка, а не изцяло.

Съществува предпоставка някой да представи вашите разработки като свои, което ще предизвика сериозни проблеми както в професионален, така и във финансов аспект. Започнете с приоритетните задачи от гледна точка на сроковете. Не обсъждайте подробности за работата си. В личен план е възможно да преживеете разочарование.

Свързани статии

Риби

Енергетиката ви е стабилна, управлявайте живота си самостоятелно. Вашето щастие зависи изцяло от вашите решения. Ако се чувствате неудовлетворени от настоящето, ако искате монотонното ви ежедневие да се промени, то значи, че трябва да действате в тази насока.

Ще получите помощ, ако обсъдите инициативите си. Ще ви подкрепят хора отдалече, от друга държава или град, такива, на които не сте разчитали. Ситуацията ще е достатъчно оптимистична и ще ви обнадежди. Няма да се наложи да правите допълнителни разходи, но е много вероятно да ви върнат стар дълг или да ви изплатят предишна дейност.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай