Всичко за зодиите

Моден хороскоп за октомври

Овен – повече ярки цветове

05.10.2016г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Октомври е идеален месец за започване на ново начинание или да реализирате вече поставените цели. Доверете се на половинката си и избягвайте споровете. Модата ще бъде тази, която ще поддържа доброто ви настроение.

Изберете кафявите нюанси. Заложете на удобните модели, в които изглеждате и се чувствате секси. Моден акцент, който е добре да добавите във визията си, са ресните, перата и кожените поли.

Дева

Октомври е месец, в който ще се наложи да правите повече компромиси и да бъдете максимално концентрирани. Компромисите ще ви помогнат да преодолеете разногласията с любимия човек. Спортувайте повече, за да подобрите настроението си, но също така се доверете и на шопинг терапията.

Лилаво, кралско синьо и пастелно розово са вашите цветове за този месец. Не залагайте на изчистената визия, раздвижете я с повече принтове или оригинални аксесоари.

Везни

Тези от вас, които ще се занимават с комуникации ще имат големи успехи. Положителни вибрации ще има не само на работното място, но и в любовта. Ако сте самотни, обърнете повече внимание на визията си и увеличете социалните си контакти.

Бордо, бежово, сив графит и флорални мотиви, точки, геометрични фигури или райе, ще ви помогнат да изглеждате забележителни. В гардероба си добавете късо кожено яке, но избягвайте черното като цвят, а за чантичка изберете раничка от гладка кожа или велур.

Скорпион

Любовни турболенции очакват Скорпионите през октомври. На работното място ви очакват положителни събития, финансовото ви състояние същевременно ще се стабилизира, което ще провокира и желанието да пазарувате повече.

Във визията си по-често добавяйте деним и класически кройки. Доверете се на асиметричните линии, високите токчета и изкусително червено, което да поставите върху устните си.

Коментирай