Всичко за зодиите

Моден хороскоп за октомври

Овен – повече ярки цветове

05.10.2016г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

През октомври ще трябва да бъдете по-търпеливи и да мислите положително. Успехът няма да закъснее. Ще искате да се посветите на емоциите, любовта и страстта. Освен на усмивката и доброто си настроение, заложете и на добрата си визия. Бъдете секси, забележителни, като добавите в гардероба си повече пайети, фини бродерии и металик златисто.

Време е да излезете от строгостта на моделите, които носите и да заложите на тези, които ще подчертаят вашата фигура и индивидуалност. Ако искате наистина да ви забележат, изберете червило в тъмночервени нюанси.

Козирог

През октомври ще трябва да се постараете повече за постигането на целите си. От друга страна ще искате да се отдадете и повече на семейството. Необвързаните представители на зодията имат шанс да срещнат някой специален, но ако заложат на добрата си визия. През този месец опитайте с червената гама и земните цветове.

Нека акцент във визията ви бъдат сребърните и металните отблясъци. Откажете се от консервативното, бъдете секси и се чувствайте удобно в това, което носите.

Водолей

Много благоприятен месец за родените под знака на зодия Водолей. Не анализирайте прекалено много и вярвайте повече в себе си. Предстоят ви много приключения, затова им се отдайте, като не забравяте да изглеждате и зашеметяващо.

За да бъдете с безупречна визия, изберете зелените и червени нюанси. Носете повече рокли, поли, обърнете и специално внимание на аксесоарите. С колие на флорални мотиви ще придадете повече романтика на визията си. 

Свързани статии

Риби

Положителните вибрации няма да подминат и вас, Риби. С работата ви в екип ще отбележите успехи. В любовта могат да настъпят малки разногласия, но те ще са за кратко. Затова пък ще обърнете специално внимание на визията си. Подновете гардероба си и добавете повече блясък в него. Излезте от шаблона.

Носете дрехи, които да съчетават в себе си повече цветове и принтове. Не забравяйте и за пастелно розовото, което трябва да присъства в имиджа ви, но деликатно, не като основен цвят. Женствените модели ще разкрият една нова ваша страна.

Снимки: istock

Коментирай