Всичко за зодиите

Любовна астрология (част втора)

Рибите са потайни, но интересни

15.11.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Когато Венера или Марс се намират в Козирог, в леглото става наистина интересно. Козирозите обичат свободата в любенето. Харесват страстни любовници, които могат да им предложат нещо по-различно. За тях е важно да изразят желанията си, тъй като сексуалността им е дълбока.

Водолей

Когато Венера или Марс се намират в знака на Водолей, родените под този знак са влудяващо секси. Водолеите имат широк поглед, когато става въпрос за секс. Въпреки че на моменти изглеждат безчувствени, трябва им нещо много малко, за да се отдадат максимално на партньора си.

Снимка: istock

За да ги впечатлите е добре да знаете какъв е техният фетиш. Ако това е червен маникюр например, не пропускайте да ги изненадате при следващата ви интимна среща. Марс и Венера отключват толкова много нестандартни фантазии, че с представител на зодия Водолей никога няма да ви бъде скучно. Важно е да знаете, че те държат на чувствените ласки.

Риби

Когато Венера или Марс са в знака на Риби, изтънченият подход към флирта и секса не може да остане незабелязан. Рибите изглеждат някак потайни, тихи, но що се отнася до секса са широко скроени. Те са хамелеони – романтични и същевременно напълно непознати.

Свързани статии

Като цяло предпочитат невербалното изразяване. В любовта са много чувствителни, особено когато Венера и Марс имат пряко влияние върху знака им. Тяхната срамежливост винаги привлича представителите на противоположния пол. Сексуалните им фантазии понякога са сложни, но в никакъв случай скучни.

 

 

Коментирай
Здраве и красота