Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 21-27 ноември 2016

Хубава седмица за Близнаците

21.11.2016г. / 16 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вие и половинката ви имате планове, които ще успеете да осъществите. Бавно, но сигурно и с помощта на приятели и разширяването на социалните ви контакти ще успеете да постигнете много от целите си. Това ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Не забравяйте и за романтиката.

Козирог

Някои от вас може би са били привлечени от специален човек. Той или тя определено е забелязал вашето внимание. В случай, че тя или той са необвързани, възможно е този интерес да е взаимен. Не забравяйте, че отсрещната страна може да се намира във връзка и да не отговори на чувствата ви. За наранената ви душа ще бъде трудно да преодолее тази болка. Помислете добре и бъдете предпазливи.

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очаква бурна любовна седмица. Намирате се във флирт или авантюра, за която не сте сигурни дали има смисъл и шанс помежду ви да се роди красива любов.

Свързани статии

До петък много неща ще ви се изяснят. Ако се намирате в сериозна връзка, с любимия човек ще ви хрумнат нови бизнес идеи.

Риби

Вашето неоспоримо очарование ще ви донесе неочакван обрат в любовта. Ще има силно привличане между вас и приятел, или някого когото сте срещнали скоро. Любовната ви афера може да се развие бързо и да премине в сериозна връзка. Ще се появят и чувства на притежание, ревност. Отнасяйте се с внимание към това, което ви се случва.

 

 

 

Коментирай
Здраве и красота