Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 21-27 ноември 2016

Хубава седмица за Близнаците

21.11.2016г. / 16 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Прекрасна любовна седмица за Лъвовете. Ще се чувствате вдъхновени, но и подкрепяни да споделяте с любимия човек творческите си идеи. Меркурий се намира във вашия сектор на романтиката и това ще помогне да подобрите комуникацията помежду ви. От друга страна тази седмица в любовта ще имате подкрепата на Юпитер и Сатурн. Възползвайте се от положителните вибрации, дори и ако нямате половинка до себе си, а търсите.

Дева

Плутон и Венера ще помогнат и на Девите да подобрят своя любовен живот. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, това може да се промени и да решите че с него или нея може да се получи нещо повече. За тези от вас, които имат сериозна връзка, ще надделее привличането помежду ви с любимия човек.

Снимка: istock

Везни

Любовта ще бъде преобразяваща за вас през тази седмица. Венера и Плутон ще достигнат своя връх по отношение на романтиката. Тези Везни, които имат неангажираща сексуална връзка, може да очакват всичко или нищо от тези взаимоотношения. Или ще се получи нещо голямо помежду ви, или ще осъзнаете, че си губите времето. Отделяйте внимание на всеки детайл в любовта, седмицата наистина е интересна.

Скорпион

Важен разговор с половинката може да има съдбоносно решение тази седмица. Възможно е да решите да се преместите да живеете в друга държава, някой от вас да смени работата си. Друга възможност е да задълбочите взаимоотношенията си, ангажиментите един към друг и да започнете да живеете заедно, или да получите/направите предложение за брак.

Коментирай