Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за декември 2016

Приключения и приятни изненади за Девите

01.12.2016г. / 12 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Слънцето е във вашия знак и това предвещава един прекрасен, изпълнен с оптимизъм период. Ще правите онова, което най-много обичате, а именно покупки и пътешествия. Увлечени в приготовлението на подаръците може малко да игнорирате служебните задължения, но вие сте достатъчно активни, за да наваксате пропуснатото.

Противно на очакванията, най-много работа ще имате в края на месеца между двата празника, но това едва ли ще ви развали доброто настроение. Не само, че ще се справите, но и ще получите куп мили подаръци от хора, за които не сте и предполагали, че биха направили такъв жест. Освен това, както семейните, така и необвързаните Стрелци ще се радват на много любов и искрено приятелство.

Козирог

Тъй като вие не сте от хората, които оставят някаква работа за последния момент, то още в началото на месеца ще сте завършили най-важните задачи. Може да действате спокойно, с равномерно темпо, да кроите планове, да създавате графици и да ги изпълнявате. Мисълта, че всичко се случва според предвижданията ви ще е сигурен източник на спокойствие.

Много е вероятно да получите допълнителни приходи, някаква награда или печалба от хазартна игра. Не се главозамайвайте, не бързайте да похарчите всичко до стотинка. Използвайте част от средствата за допълване на списъка с подаръците, а другите заделете за по-късно.

Много скоро ще ви потрябват за разширяване на бизнеса или печеливша инвестиция. Предстоят ви интересни контакти. За обвързаните Козирози те ще са източник на печалба, а за необвързаните – на емоции.

Снимка: iStock

Водолей

Ще постъпите добре, ако в края на годината намалите темпото. Следвайте желанията на близките си, позволете им да организират празниците по своя воля, а вие се наслаждавайте на домашния уют и спокойните отношения. Не се увличайте в харчове, защото допълнителни финансови постъпления няма да има.

Ако предварително сте си организирали някакво пътуване, то реализирайте го, стига здравословното състояние да ви позволява. Ще осъществите нови контакти, благодарение на които през следващата година ще напреднете с личните си проекти.

Свързани статии

Риби

Събитията и преживяванията през този месец ще са истинско доказателство, че ако в една насока ви върви, то в друга нещата няма да са толкова добре. Мислите и усилията ви са свързани предимно с професионалните изяви и на работното място наистина ще напреднете. Може да не смените позицията си, но ще получите допълнителни приходи.

Свободното ви време ще е доста ограничено и с подготовката за празниците ще трябва да се справяте „между другото“. Необвързаните Риби, без особени усилия, ще започнат нова връзка, която ще се окаже провокираща. За сметка на това ще имат професионални затруднения.

Семейните ще успеят да се справят със съществуващите конфликти и да започнат следващата година „начисто“. С други думи, каквито и трудности да изникнат, не бива да губите присъствие на духа. Подхождайте към тях като към необходимо изпитание и ще се справите.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай